Werken bij ALDI - ALDI vacatures (2024)

Voordat we ingaan op de ALDI vacatures, vertellen we je wat meer over hoe de supermarkt zo groot is geworden. ALDI is opgericht in 1914 als een familiebedrijf in Duitsland en in 1945 overgenomen door de broers Karl en Theo Albrecht. Zo´n dertig jaar later opende ALDI zijn eerste Nederlandse vestiging en inmiddels zijn er meer dan 400 ALDI supermarkten in Nederland en 5.200 in heel Europa. Met de uitbreiding van het assortiment in de jaren 90, groeide het marktaandeel van ALDI en werden producten zoals Markus Koffie, Westminster thee, UNA wasmiddel en Château chocolade een succes die tot op de dag van vandaag in de schappen te vinden zijn. Als je gaat werken bij ALDI zie je deze producten dus ook vaak in het schap en over de toonbank gaan.

Er zijn verschillende redenen waarom je wilt werken bij ALDI. Om te beginnen verdien je bij ALDI een goed salaris. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze medewerkers. Verder staat teamwork hoog in het vaandel en samenwerken is dan ook een belangrijk onderdeel van het werken bij ALDI. Tot slot biedt de ALDI Academy diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zoals een traineeship, stage of bbl-opleiding, waarbij je alles leert om in de toekomst bijvoorbeeld je eigen filiaal te runnen. Lijkt dit je wat? Neem snel een kijkje tussen de ALDI vacatures en investeer in jouw toekomst.

Werken bij ALDI - ALDI vacatures (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6802

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.